Det här är A R B Konsult

A R B konsult drivs av mig, Anders Björklund, sedan 1994. Född göteborgare men uppvuxen i Norrland och sedan många år Malmöbo. Jag njuter av det mesta här i livet, inte minst att få träffa nya människor – möta nya utmaningar och känna att jag faktiskt har bidragit till en förändring - från det lilla till det stora!

Bakgrund inom näringslivet

Jag har en bakgrund med ledande befattningar inom näringslivet, dels inom operativt sälj som regionchef och säljdirektör men även på marknadssidan som produktchef och marknadsdirektör. Exempel på större företag jag arbetat med är Läkerol-Ahlgrens (idag Leaf), Tarkett och Pågen-koncernen och jag har även arbetat internationellt.

Konkret och praktiskt

Jag har en stor passion för att arbeta utvecklande inom försäljning. Inriktningen kan vara såväl mot säljare, säljledare, som mot kundtjänstmedarbetare eller support. Jag arbetar även mycket med företag som är i uppstartsfasen och i alla delar inom ett företag som har med sälj att göra.

 

Jag gillar att få med mig människor på nya utmaningar och arbetar hellre konkret och praktiskt än teoretiserande och analyserande.